De Kunst Van Het Oorlogvoeren

Download De Kunst Van Het Oorlogvoeren PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Kunst Van Het Oorlogvoeren book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Kunst Van Het Oorlogvoeren not Found or Blank , you must refresh this page manually or visit our sister site

De Kunst Van Het Oorlogvoeren


De Kunst Van Het Oorlogvoeren
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 43,9 Mb
Total Download : 329

Download De Kunst Van Het Oorlogvoeren PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Kunst Van Het Oorlogvoeren


De Kunst Van Het Oorlogvoeren
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 47,5 Mb
Total Download : 570

Author : Samuel Blair Griffith (II)
language : nl
Publisher:
Release Date : 2006De Kunst Van Het Oorlogvoeren written by Samuel Blair Griffith (II) and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2006 with categories.


Klassiek Chinees werk uit circa 300 v. Chr. over het voeren van oorlog, aangevuld met commentaren die door de eeuwen heen door Chinezen zijn toegevoegd.

De Kunst Van Het Oorlogvoeren


De Kunst Van Het Oorlogvoeren
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 47,5 Mb
Total Download : 774

Author : Richard Wolfrik Galland
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019De Kunst Van Het Oorlogvoeren written by Richard Wolfrik Galland and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019 with categories.
De Kunst Van Het Oorlogvoeren Voor Vrouwen


De Kunst Van Het Oorlogvoeren Voor Vrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 43,5 Mb
Total Download : 493

Author : Chin-ning Chu
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2009-10-28De Kunst Van Het Oorlogvoeren Voor Vrouwen written by Chin-ning Chu and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-10-28 with Psychology categories.


Dit is geen feelgoodboek. (Maar ik weet zeker dat je je goed voelt nadat je dit boek hebt gelezen.) Dit is geen motivatieboek. (Maar ik beloof je dat je als je het boek uit hebt gemotiveerd zult zijn om te bereiken wat je wilt.) Het uiteindelijke doel van het boek is vrouwen strategieën aan te reiken die ze nodig hebben om alles te bereiken wat ze willen. Chin-Ning Chu De klassieker De kunst van het oorlogvoeren van de taoïstische filosoof-generaal Sun Tzu is veelgelezen, maar weinig begrepen. Het wordt al honderden jaren bestudeerd door militair leiders, politici en zakenmensen. Eigenlijk gaat het boek helemaal niet over oorlogvoeren, maar leert je hoe je je doelen kunt bereiken op de efficiëntste manier. De adviezen van Sun Tzu zijn er altijd op gericht om met zo min mogelijk conflict het beste resultaat te behalen. Het is geen boek waar een set regels wordt gegeven die je in een bepaalde situatie moet toepassen. De strategieën van Sun Tzu vereisen een diep begrip van de mensen en de omgeving waar je mee te maken krijgt. Maar nog belangrijker is dat je jezelf kent je sterktes en zwaktes, doelen en angsten. De kunst van het oorlogvoeren voor vrouwen is het eerste boek waarin het meesterwerk van Sun Tzu specifiek voor vrouwen wordt uitgelegd en geïnterpreteerd. In korte hoofdstukken met onderwerpen als Eerst winnen, dan vechten en Verander je zwakheden in je sterke punten en aan de hand van voorbeelden uit het dagelijks leven laat Chin-Ning Chu zien hoe iedere vrouw kan bereiken wat ze wil. Chin-Ning Chu is een nakomeling van de bedelaar die de eerste keizer van de Ming-dynastie werd. Op haar tiende begon haar vader haar les te geven over de klassieke Chinese teksten. Als student werkte ze als televisieactrice en later als marketeer voor Taiwanese en Europese farmaceutische bedrijven. Momenteel is ze een veelgevraagd spreker over de toepassing van de inzichten uit De kunst van het oorlogvoeren van Sun Tzu. Ze werkt als consultant voor overheden en internationale bedrijven en ze is directeur van het Strategic Learning Institute en Asian Marketing Consultants. Regelmatig wordt ze door de media gevraagd als expert over de politieke situatie in Azië. Haar boeken zijn vertaald in zeventien talen.

De Glorie Van Rome


De Glorie Van Rome
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 51,9 Mb
Total Download : 303

Author : Adrian Goldsworthy
language : nl
Publisher: Omniboek
Release Date : 2019-10-01De Glorie Van Rome written by Adrian Goldsworthy and has been published by Omniboek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-01 with History categories.


In 'De glorie van Rome' beschrijft oudhistoricus Adrian Goldsworthy de werking en de kracht van het Romeinse leger, en laat hij zien waarom dit het succesvolste leger ooit was. In 'De glorie van Rome' beschrijft bestsellerauteur Adrian Goldsworthy de werking en de invloed van het Romeinse leger, het beste beroepsleger dat de wereld ooit heeft gekend. De legioenen waren niet 'slechts' uit op de overwinning, maar ook op de totale vernietiging van hun vijanden. Deze agressieve Romeinse oorlogsvoering creëerde een enorm rijk, dat voor een groot deel gekenmerkt werd door vrede en welvaart. Goldsworthy brengt de alliantie tussen politiek en militaire macht in beeld. 'Als je ooit twee boeken over het Romeinse leger gaat lezen, laat dit dan één van die twee zijn,' aldus de Britse krant 'The Observer'.

Tao Te Ching


Tao Te Ching
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 41,5 Mb
Total Download : 793

Author : Lao Zi
language : en
Publisher:
Release Date : 2009Tao Te Ching written by Lao Zi and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009 with categories.


Geïllustreerde inleiding in het taoïsme.

De Kunst Van Het Oorlogvoeren


De Kunst Van Het Oorlogvoeren
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 49,5 Mb
Total Download : 211

Author : Sun-tzu
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2015-04-09De Kunst Van Het Oorlogvoeren written by Sun-tzu and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-04-09 with Philosophy categories.


De kunst van het oorlogvoeren blijft hét meesterwerk van Sun-Tzu gezien de belangrijke factor die oorlog speelt in de geschiedenis, maar ook blijvend actueel blijft in de huidige tijd. Oorzaak hiervan is natuurlijk de ‘oorlogszomer’ van 2014. Het boek bevat Sun-Tzu’s essays die de oudst bekende verhandelingen over het onderwerp beschrijven. Deze teksten zijn nooit overtroffen wat omvang en diepte betreft. De meerwaarde van dit boek is dat zijn gedachtegoed is voorzien van een helder geschreven commentaar. Door het meesterlijke strategische inzicht van meester Tzu geldt de toepasbaarheid van het boek ook voor het bedrijfsleven en is dit boek een goede aanbeveling voor managers, bestuurders en leidinggevenden. Het voorwoord van H.J.A Hofland, de beste journalist van de 20e eeuw bleef in stand voor deze uitgave. Het omslag van De kunst van het oorlogvoeren is aangepast en bij de verschijning is ook het e-book gereed dat nog niet eerder is uitgegeven.

Over Macht


Over Macht
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 51,7 Mb
Total Download : 944

Author : Niccolo Machiavelli
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2014-03-20Over Macht written by Niccolo Machiavelli and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-03-20 with Fiction categories.


Hoe verwerf en behoud je macht? Machiavelli s denkbeelden over leiderschap zijn nog even actueel als eeuwen geleden. Het ideaalbeeld dat hij schetst van een leider die alles ondergeschikt maakt aan zijn eigen machtsuitoefening is nog steeds van grote invloed op de manier waarop hedendaagse organisaties opgebouwd zijn. In Over macht zijn de belangrijkste hoofdstukken uit Machiavelli s meesterwerk De heerser samengebracht. Het is een snelcursus machiavellisme, en daarmee ideaal voor managers en bestuurders die eeuwenoude kennis over leidinggeven in hun werk willen toepassen.